TensorFlow for AI,Ml&Dl Exercise & Quiz (Week 2)

   
   

TensorFlow for AI,ML&DL (WEEK 2)

link: https://www.coursera.org/learn/introductiontensorflow

Quiz

1. What’s the name of the dataset of Fashion images used in this week’s code?

Ans: Fashion MNIST

2. What do the above mentioned Images look like?

Ans: 28×28 Greyscale

3. How many images are in the Fashion MNIST dataset?

Ans: 70,000

4. Why are there 10 output neurons?

Ans: There are 10 different labels

5. What does Relu do?

Ans: It only returns x if x is greater than zero

6. Why do you split data into training and test sets?

Ans: To test a network with previously unseen data

7. What method gets called when an epoch finishes?

Ans: on epoch end

8. What parameter to you set in your fit function to tell it to use callbacks?

Ans: callbacks=

TensorFlow for AI,ML&DL EXERCISE (WEEK 2)

Exercise

For reference .ipynb file is attached below.

* The material and content uploaded on this website are for general information and reference purposes only. Please do it by your own first. COPYING MATERIALS IS STRICTLY PROHIBITED.

More from PROGIEZ