Web Application Technologies and Django Week 1

Course Name: Django for Everybody

Sub-course: Web Application Technologies and Django

Course Link: Django for Everybody

Sub-course Link: Web Application Technologies and Django

These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Exploring the HyperText Transfer Protocol

Last-Modified:
Sat, 13 May 2017 11:22:22 GMT

ETag:
1d3-54f6609240717

Content-Length:
467

Cache-Control:
max-age=0, no-cache, no-store, must-revalidate

Content-Type:
text/plain


Practice Quiz

Q1. When a browser connects to a web server to retrieve a document, what default TCP/IP port is used?
142
119
80
25
420

Answer: 80


Q2. When a browser connects to a web server to retrieve a document, what command is sent to the server?
PUT
GET
POST
DELE

Answer: GET


Q3. What does the second “T” of HTTP stand for?
Transfer
Transpose
Transport
movemenT

Answer: Transfer


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Q4. Which of the following is NOT part of a Uniform Resource Locator:
Protocol
Document
Host
Operating System

Answer: Operating System


Q5. Which HTML tag typically generates a request to retrieve a document from the server when it is clicked?
a
div
h1
b
p
img

Answer: a


Q6. What standards organization publishes many of the documents that describe the protocols we use on the Internet?
6-Sigma
IRR
IETF
Educause
RIA

Answer: IETF


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Q7. Which of the HTTP headers does the browser look at to decide how to display the retrieved document?
Format
Location
Display-type
Content-type
ETAG
Content-length

Answer: Content-type


Q8. In Python, what is the difference between an open file and a socket?
A program can rewind a socket and start writing again at the beginning of the socket
A program writes to a socket, it can read its data back after closing the socket
When you open a file, you get a read and write handle to allow simultaneous operations
A socket can be simultaneously read and written

Answer: A socket can be simultaneously read and written


Q9. What must happen before a client can open a socket?
The client must create a local file with the same name as the socket
A server must be running that is listening for socket connections
The client must be in the same folder as the server
The server must allocate sufficient memory to handle any needed retransmissions
The client must be on the same system as the server

Answer: A server must be running that is listening for socket connections


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Q10. What port is used for Simple Mail Transfer Protocol (SMTP)?
80
119
25
420
142

Answer: 25


Q11. What port is used by default for Secure HTTP (https)?
443
119
25
142
80

Answer: 443


Q12. What is the topic of the Internet Engineering Task Force document RFC2616?
SMTP – Simple Mail Transfer Protocol
HTTP – HyperText Transfer Protocol
Message Data Types
FTP – File Transfer Protocol
POP – Post Office Protocol

Answer: HTTP – HyperText Transfer Protocol


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Q13. What is the topic of the Internet Engineering Task Force document RFC42?
Message Data Types
SMTP – Simple Mail Transfer Protocol
HTTP – HyperText Transfer Protocol
FTP – File Transfer Protocol
POP – Post Office Protocol

Answer: Message Data Types


Q14. Which of these Internet Engineering Task Force (IETF) documents described the “Internet Control Message Protocol”?
RFC815
RFC1224
RFC79
RFC5325

Answer: RFC792


Q15. What is the purpose of encode() in the socket1.py code:
To make sure that the web server properly recognizes the GET command
To check if there is any data ready to send
To convert the data to UTF-8 before sending
To break the data into packets for network transmission

Answer: To convert the data to UTF-8 before sending


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Q16. What can’t you see in the Browser Developer Mode for most browsers?
The HTTP response code (like 200 or 404) for each request
The request and response headers for retrieved documents
The code that runs in the server
The browser Document Object Model (DOM)

Answer: The code that runs in the server


Q17. In the sample server.py code, which function call actually waits for incoming socket connection requests?
decode()
bind()
recv()
socket()
listen()

Answer: listen()


Q18. In the sample server.py code, which function call will fail if another application is already using a port?
listen()
decode()
recv()
bind()
socket()

Answer: bind()


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


Q19. Which Python library makes it very easy to make HTTP requests from Python?
decode
json
urllib
re

Answer: urllib


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz


More Weeks of this course: Click Here

More Coursera Courses: http://progiez.com/coursera


These are answers of Web Application Technologies and Django Week 1 Coursera Quiz
The content uploaded on this website is for reference purposes only. Please do it yourself first.